Netradio- hvor hører du netradio

Posted on maj 21, 2010 under Uncategorized | Comments are off

Jeg har prøvet at samle en liste med gode steder at høre netradio.  I dette indlæg har jeg ikke fokuseret helt så meget på selve genrer men mere på kvaliteten af de forskellige netradioer.

Personligt synes jeg det er meget forstyrrende og irriternede hvis jeg lytter til en netradio der har dårlig lyd eller hakker lidt  i det. Det synes jeg ødelægger oplevelsen fuldstændig.

Radio100.dk

På radio 100, er der en god lyd og en masse klassiske hits kombineret med noget af det lidt nyere. En af de lidt mere rolige radioer, hvis man kan sige det sådan.

Thevoice.dk

Jeg anbefaler i hverdagen :

Radionordfm.dk – denne radio kanal er en noget nyere en som er lavet af Philip Lundsgaard. Signalet online er over middel.

Bag Radio Nord FM står Philip Lundsgaard. Philip har over 20 års erfaring med radiomediet, bla. som vært på DR, The Voice, Radio Uptown

De spiller en del klassikere og så en masse sjovt go blandet fra 90 erne. Nu er jeg selv i 20´erne og når jeg arbejder kan jeg godt li at høre denne radiokanal Mest fordi at der ikke er nogle radioværter, kombineret med at det ikke er det samme musik hele tiden som det ofte er på theVoice.dk

Der er også kommet en ny netradio hvor der bliver spillet hip hip hvis du er til det.

http://www.theish.dk:8050/theish

Signalet er ikke verdens bedste men alligevel værd at nævne i denne sammenhæng. Klik dig forbi hvis du er vild med rap og hip hop.

Retro-radio.dk

En radio på nettet hvor der kun bliver spillet retro musik fra 60-80 erne.

Sådan her står der på deres side.

Retro-radio blev grundlagt i september 2009.

Musikken som De her kan genhøre er lyden af 1960-70 og 80érne.

For os er musik ikke blot musik, men noget vi nøje har udvalgt.

Vi har fundet flere end tusinde sange som vi spiller for Dem  – døgnet rundt.

De kan også selv være med til at bestemme hvad vi skal lytte til.

Comments are closed.